logo & huisstijl ontwerp

Hoe belangrijk is een goed logo en dito huisstijl? ‘Kleren maken de man’, dit geldt zeker zo voor uw bedrijf of organisatie.


U wilt een goede indruk maken bij uw doelgroep. U besteedt veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van uw product of dienst zodat deze de beste in de markt is. U zorgt voor een hoog serviceniveau en deskundigheid. Logisch, want daar maakt u het verschil. Maar toch is uw corporate uitstraling veelal het eerste contact met uw bedrijf of organisatie. Die eerste indruk is vitaal, daar worden de eerste keuzes gemaakt.


Wat maakt een logo en huisstijl goed? Dat verschilt en is afhankelijk van uw doelstellingen. Maar kort weg gezegd: Als uw corporate identity uitstraalt wat uw bedrijf of organisatie is of naar toe wil groeien, als het uw bedrijfsfilosofie communiceert en uw strategie versterkt.


Actie- of campagnelogo

Dit bovenstaande geldt feitelijk in gelijke maten voor een actie-logo of campagne-logo. Met dat verschil dat het ontwerp in dit geval is gebaseerd op uw communicatiedoelstelling en -strategie.

‘Uw corporate uitstraling bepaalt vaak de eerste indruk...’

Meer weten?

We praten graag vrijblijvend met u verder. Bel of mail.

0715121210

0616118217

studio@ericdietz.nl